Randevu Alma ve Muayene Olma

Randevu Nasıl Alınır?

Hastane Muayene Saatleri:09:00-12:00 13:30-16:00

ALO 182 aranarak;

• 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
  • Vatandaş randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşsa iletir.
  • Vatandas seçimini yaparak randevusunu alır.

Web'den;

• Vatandaşlar, 182'nin yani sıra Online Randevu Sistemi aracılığıyla da randevu alabilmektedir.
  • Vatandaşlar, randevu almak istedikleri Hekim Randevu Sistemi kapsamında olan hastanelerin internet sitelerindeki Online Randevu linkine basarak, Vatandaş Giriş ekranından kayıt oluşturup randevu alabilmektedir.

Randevu Nasil Iptal Edilir?

ALO 182 aranarak;

• Ev, is, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Hekim Randevu Merkezi aranır. Bu arama randevu zamanından en az 80 dakika önce yapılmalıdır.
  • 182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
  • Vatandas iptalini istedigi randevusunun, tarih ve zamanini asistana iletir. Asistan tarafindan ilgili randevu iptal edilir.

Web'den;

• Hekim Randevu Merkezi Online Randevu ekranına T.C. Kimlik Numarası ve şifre ile giriş yapılmalıdır.
  • Randevu Geçmisi kismina tiklayarak alinmis olunan tüm randevu bilgilerine erisilir ve Randevu iptal islemi bu kisimdan yapilir.
  • Randevu iptali için Randevu iptal kismina tiklayarak randevu iptal edilir.

Nasil Muayene Olursunuz

Hastane Muayene Saatleri:09:00-12:00 13:30-16:00

SGK:

SGK (Bağ-Kur-Emekli sandığı– SSK – Kamu Personeli ) sağlık yardımlarından yararlandırılan kişilerin Hastanemize müracaatı aşamasında nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, evlenme cüzdanı, pasaport veya verilmiş ise SGK sağlık kartı belgelerinden biri ile kimlik tespiti yapılacaktır.

T.C. kimlik numarası olan nüfus cüzdanı ile müracaat eden SGK mensubu kişilerin yararlanma hakkının  olup olmadığının tespiti için Sosyal Güvenlik Kurumu bilgi işlem sistemi (MEDULA) üzerinden T.C kimlik numarası ile hasta takip numarası/provizyon alınması zorunludur.

SSK YURTDIŞI SİGORTALILARI:

Yabanci ülkelerle yapilan sosyal güvenlik sözleşmeleri kapsamında SGK sağlık yardımlarından yararlandırılan ve Sosyal Güvenlik Il Müdürlüklerince düzenlenmiş ve onaylanmış “Sosyal Güvenlik Sözleşmesine Göre SağlıkYardim Belgesi”nin fotokopisi alınmak kaydıyla işlem yapılır. Üzerinde geçerlilik süresi belirtilen saglik yardim belgesi ile belirtilen tarihler arasinda verilen tedavi hizmetlerini karsilar.

T.C. kimlik numarası olan nüfus cüzdanı ile birlikte müracaat edilmelidir.

GAZILER:

SGK KAPSAMINDA

MUHTAÇ ERBAS ve ER AILELERI:

SGK KAPSAMINDA

Özel Banka Çalisanlari kendileri ve yakinlari