İdari ve Mali İşler Müdürü

ÖZGEÇMİŞİ

İdari ve Mali İşler Müdürü
Ali KUZU

• 1980 yılında Kadirlide doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kadirli, Lise öğrenimini Düziçi sağlık meslek lisesinde okudu. Aksaray meslek yüksek okulunu tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans ), Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi (Lisans) ve 19 Mayıs Üniversitesi Yüksek Lisans Sağlık Yönetimini Tamamlamıştır.

2001 yılında Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde göreve başladı 2003 Yılında Eğitim sebebiyle Aksaray devlet hastanesinde tayin oldu. Sonrasında 2007 Yılında Gerze Devlet Hastanesinde tekrar ataması yapıldı 2011 yılında 2017 yılına kadar Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı. Sonrasında Sağlık Bakanlığı Merkez teşkilatı münasebeti ile 2020 Yılına kadar burada görev yaptı bu süreç içerisinde 8 ay Nyala Sudan Türkiye Eğitim Araştırma hastanesinde görev yaptı. Sağlık Bakanlığı merkez teşkilatında iken Türkiye de hizmete giden Şehir hastanelerinin açılış ve sonrası işletme dönemlerinde görev aldı. 2020 -2023 yılları arasında Ankara Atatürk Sanatoryum Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdür yardımcısı olarak görev aldı, yine bu süreç içerisinde 2023 Şubat Mart aylarında Kahramanmaraş Göksun Devlet Hastanesinde Deprem döneminde gönüllü olarak İdari ve Mali İşler Müdürlüğü Yaptı.

28 Kasım 2023 İtibari ile Gerze Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başladı.